~ Sayangku Dah Balik..... Hoooreyyy ~

>> Tuesday, April 14, 2009

Amboi-amboi ina... suka ko yerkk.... En Hubby dah balik.. meriah ya... tak sunyi lagi ya... Pagi ni gi kejer dah berdua semula ya........

porahhhhh....

takde baru nak merindu ya.. hikkkkk...

So apa yg En Hubby bawa untuk ko yerkk...


Apa? .....kuat sikit cakap,........biar betul......


lantaklah ina........ janji dia ingat kan... kihhh..kihhh..kihhh.. tak dapek ko nak baju sutera ekk... kiranya baik sikit dari Asam Jawa Manis ekkk....syukur jelahhhh...




12 comments:

RaFFLeSiA MeRaH April 14, 2009 at 8:02 AM  

amboiiii....dpt mangga harum manis ke ko yerk? best best....aku kalau ngadap buat mangga tu, dua tiga bijik, sensorg jerkkkk...hehehehe...

mama | sarah | syimir April 14, 2009 at 8:22 AM  

ihikk sukeee bangat la ye kak...hepi2...
yg penting en hubby akak da selamat smpi rumah kan...

Ena April 14, 2009 at 8:29 AM  

mak aiii cedapnye mini popia n mini karipap tu....
ni wat terliur ni huhuhu

~~ciklinn~~ April 14, 2009 at 9:42 AM  

seapnyer...kecur air liur...

suka banget yerk laki dah balik..

Alina... April 14, 2009 at 10:13 AM  

wah!sukanya abg balik..
hubby saya pun selalu outstation..bila tiba time dia nak balik mmg best kan..
wah! terliur saya tgk mangga tu..

AQisH April 14, 2009 at 10:16 AM  

wahh...sodap mangga tuu ;-)

ppb_ppkp April 14, 2009 at 11:21 AM  

amboi...sonok ek......lepas ni kena kuar dating tgk wayang.heheheh

shafarina April 14, 2009 at 11:35 AM  

Salam :)

Amboi, syok dapat buah tangan yek. Kita suka bebenor karipap mini tu.



ps: Bagus gak ler hubby nak belikan cenderamata. Klu kita ni, dia bawak balik buku program jerrr huhuhu

CuTeMiUt78 April 14, 2009 at 11:55 AM  

wah..sedapnya... kemain skkee lagi ya.. hubby dah blk umah.. isteri mana yg tak sayang dan windu2 ngan laki kan..

LoVEaQshA April 14, 2009 at 1:44 PM  

wah yg plg sedap kaler ijau tue..
lau msam lg cedap...
yummy..

Izan April 14, 2009 at 5:11 PM  

kecur lak air liur tgk mempelam muda. =)

Erin Rashid April 16, 2009 at 4:45 AM  

amboi..che abe balik
patut la..
masyuk2 N3 smua ek!!
mood baik punyer ok..!