~ Alahan ~

>> Monday, April 20, 2009

Sebelum ni di N3 yg lepas saya ada beritahu masalah mata saya yang menggunakan contact lense..... now saya nak habaq kat uoll yg saya juga mempunyai alahan di bibir jika menggunakan gincu bibir jenama A***. Entah nape kan.. bila saya pakai je lipstik brand tu kan.. mesti bibir saya mula tebal senyonyong.. lepas tu merekah.. kering....nape ekk.. ada tak uoll mengalami masalah yg sama.. ataupun bibir acik ni yg berlagak kayo..... ngeh...ngeh...ngeh..

8 comments:

sis_nita April 20, 2009 at 12:59 PM  

hehehe! bibir belagak kayo tu kanss.. hmmm.. agak ko kena guna lip gloss jerr kot. aderr sesetengah brand ni kita tatau aperr kandungan diyerr..

akak rasa akak taw aperr jenama yg ko toot kan tu.. akak pon tak sesuhwai pakai brand tu..

Fiza's April 20, 2009 at 1:34 PM  

sama la kita akak... sy pun x leh guna lipstik jenama tue... nanti bibir jadi berbiji biji...
eee x sesuaiii

ez April 20, 2009 at 1:54 PM  

emm..may be akak xsesuai kot ngan brand tu..cube try test brand lain kot..hehheh..atau pon pakai vaseline..

RaFFLeSiA MeRaH April 20, 2009 at 2:23 PM  

aku punnnnnnnnnn x sesuaiiii......tul kata ateq tu....guna vaseline, aku pun baru beli vaseline botol kecittt.....ari ni kering, lap2 kat bibir, sok dah ok...huhuhu...mujarab sungguh....

atty's April 20, 2009 at 2:58 PM  

memang ramai org alergi kalo pakai lipstick brand A..tu..

kty pun sama..

leadleedeea April 20, 2009 at 10:43 PM  

lipstick MAC ok kot..hehe

Mamamanja April 21, 2009 at 12:00 AM  

kena pakai yg mahal2 punya ler tuh

J@J@ / Bini The Rock April 24, 2009 at 8:50 AM  

Salam Camar....
datang ziarah...
Lipstick A**N dulu saya pon pnh pakai...mmg camtu la dia...gatal2 bibir kan?? mmm..tp skrg dah x pki..saya pki Mebelin aje...heheh