~Ragam org nak exam~

>> Monday, April 27, 2009

Semalam En Hubby exam di UITM Shah Alam. Dia yg exam saya plak yg kecut perut..... risaunya uolls tak tahu nak ckp cam ner... sehari sebelum exam dia sakan tak tidur dok study.. baru dia tahu... ada ke esok nak exam baru hari ni nak struggle... tak dapek nak nolong nya....






Lepas tu meragam plak dah kul 11.00 malam kata perut lapar.... tak sampai hati saya keluar cari burger...








Tgk... dah last minit dalam keter pun jadi... huhuhuhu... so sementara En Hubby berperang dengan soalan-soalan exam saya pula berperang dengan nafsu window shopping... 3 jam melayan diri.. so saya merayau-rayaulah sekitar Shah Alam...













Last-last... satu pun tak beli... hooooreyyyy... saya berjaya mengawal nafsu...... tiba-tiba....
saya nampak sesuatu... ..tang-tang tu plak perut lapar ....tgk jam ada 1 jam setengah lagi En Hubby nak habis exam... so pegi jelah ekkk .... tapi .....................


Nak ni ke....... atau................


Nak ni ekkk................... dua-dua pun sodap................


Teringat citer mama aqilah malam tadi .................. so amik nilah ekkk.... huhuhuhuhuhu.........
Bila dah kenyang jom balik ke pangkal jalan kita jemput En hubby.....


ngeh....ngeh......ngeh............... budak baju oren dah balik..... nasiblah yang oiiii.. boleh jawab ke idak yeerkkk.... harap-harap dipermudahkan......... amin...amin...amin....

10 comments:

RaFFLeSiA MeRaH April 27, 2009 at 7:51 AM  

gud luck utk somi ko....mudah-mudahan rezeki dia.....waaaa, sakan ko berjalan yerk....

@tune® April 27, 2009 at 8:06 AM  

akak window soping...
saye pon terasa window soping tgk gambar kedai

Mama_lieya April 27, 2009 at 8:42 AM  

wahh sakan study..
ni kalau dr awal cenggini mau 4 flat..

hehe..
moga en hubby berjaya...
tgk tu muka cam confident bole jaab jer

Delimasari April 27, 2009 at 9:15 AM  

tengok pd gambar yg dipaparkan.
Memang Boleh Berjaya..
- Good Luck -

M@L@ April 27, 2009 at 10:25 AM  

salam perkenalan.. thanks sudi singgah blog akak...

wah somi g exam cik adik g window shopping yer...syok2...

atty's April 27, 2009 at 11:25 AM  

semoga leh jawab soalan ngn baik...

Ena April 27, 2009 at 12:57 PM  

hahahah bagus tol kaum istri yang menyupport bile hubbynye exam..
tinggalkan hubby dlm keta then kiter coping...
kena try la wat camtu ekekeke

kakyong April 27, 2009 at 1:44 PM  

salam
exam aper tuh? beriya2 benor gaya study nyer.. ;)

leadleedeea April 27, 2009 at 1:52 PM  

knp akak x shopping je trus? huhu...good luck tuk husband akak yek..

Cik Wanie April 28, 2009 at 7:43 AM  

wah,
si suami g buat exam,
si isteri pulak g window shopping,
dah lama x menjejakkan kaki ke sacc mall tau,
last pegi thn 2007,
huk huk huk huk....