~ En Hubby tension nak exam ~

>> Friday, April 24, 2009

Nak habaq kat uolls yang En hubby saya sebenarnya tgh bengang giler ni.. sbb ahad ni dia nak exam kat UITM.. giloss uollss paper ni dah 2 kali dia amik.. tinggal satu nijelah dia nak grad... susah bebenornya paper ni... kira-kira.. katanya dia lemah sikit bab kira-kira ni... jenuhlah aku support tapi takleh gak otaknya nak terima... kalau tak lulus gak semester ni nampaknya tak gradlah En Hubby kesayanganku ini...



Ada tak dikalangan uolls yang boleh ngajor En hubby saya ni... Bab kira-kira Eco 556 ni. Al-maklumlahkan.. dia kan belajar sambil keje so masa tu agak terhad lah plak.. lagi plak time nilah kejer dia sibuk yg amat... dia plak jenis-jenis kategori yg cemerlang, gemilang dan terbilang time keje.. tu yg payah tu... kalau dah cemerlang gemilang dan terbilang time kejer cam ner nak tumpu study kan... so redha jelah... saya sebagai isteri support jelah kan... yekk takkk...

padahal dalam hati ni teringin nak bawak bunga besar utk dia waktu dia grad... bila ekk?

harap-haraplah allah permudahkan dan luluskan dia semester ni.. amin...amin.....amin.....

1 comments:

Izan April 25, 2009 at 7:42 PM  

suh dia makan kismis banyak2... otak akan jd cergas dan mudah nak ingt... =)