~ Jawab Tag ~

>> Friday, April 17, 2009

saya telah ditag lagi oleh syanasaid ...tag bergambar..jenoh weh menggodek google image... tapi aku beri kredit pada google images sebab byk menolong aku selama aku menceburi bidang penulisan ni... hihihihi... tq google image...............

Ok mai kita mulakan... 1...2...3.. go..

here's the rule :
1) Use Google Image to search the answers to the questions below.
2) then you must choose a picture in the first page of results, and post it as your answer3) after that tag 7 people.

1.YOUR NEXT BIRTHDAY



06 September ya...sila masuk dalam diary korang ok....

2.PLACE I DO LIKE TO TRAVEL



Teringin nak gi Mekah.. tak kira umrah atau haji.. sebab nak niat dapat anak dari darah daging sendiri......

3.FAVOURITE PLACE

tenang...paling suka waktu matahari terbenam.. tapi masa tu nak maghrib ekkk.. hihi

4.FAVOURITE FOOD



Seafood ya kawan-kawan.. kalau nak blanje ajak gi seafood..

5.A FAVOURITE THING




Wakakakak.. tamak kan... samapai 2 tuuuu

6.MY NICKNAME



7. A FAVOURITE COLOR



Earth Colors.. suka sgt...ada coklat, hijau, oren,

8. MY LOVE



my En Hubby Baharudin..

9. A HOBBY


Bab perabih duit bagi kat saya...

10.BAD HABIT


Satu penyakit yg paling kritikal...

11.WISH LIST


Saya nak buka business stesen minyak, atau KFC, McD atau apa-apalah... berangan sehhhh..



Dan saya nak beli kereta Toyota Harrier.. insyaallah...

12. dan antara orang-orang yg akan kena tag ini ialah:
jeng....jeng...jeng.....sape2 yang rajin nak membuatnya.. dipersilakan....
Aku tetiba malas nak fikir dan baik hati nak beri semua orang....

4 comments:

sis_nita April 17, 2009 at 9:53 AM  

puhyoooo.. toyota harrier tu kanss.. wahhh.. sama lerr.. akak pon kan kalo kete ni lalu kat seblah, cam kecikk jerr kita ni..

RaFFLeSiA MeRaH April 17, 2009 at 10:00 AM  

impian ko nak gi mekah tu same la cam aku...teringin nak jejak kaki ke sane...insyallah, ader rezeki aku nak gi sane bwk mak aku same...

atty's April 17, 2009 at 10:26 AM  

dah buat dah tag nie..

ima shhs April 17, 2009 at 10:43 AM  

Oraitt gitu...!!