~Mengandung ke aku~

>> Monday, April 27, 2009


Semenjak dua menjak ni saya rasa lain mcm je uolls... risau gak kot-kot ini hanyalah perasaan je kan.. lagipun perasaan mcm ni dah selalu saya kena.. last-last rupanya nak peyet... bengang je kan...

Antara tanda-tanda yang ada pada saya dikala dan waktu ini ialah :-

* Peyet saya dah lewat sampir 2 bulan.. ( tapi normal pada saya sebab saya jenis yang peyet tak tentu hala ni.

* Kadang-kadang rasa sengal dan berdenyut kat buah dada saya.. area tepi ketiak tu... ( tapi nak peyet pun gitu kan )

* Kat ari-ari saya kat bawah nuuu kadang-kadang rasa menegang.. mcm tahan kencing gitu..

* Selera makan bertambah.. ( padahal nak gemuk kot wkk )

huhuhuhu... rasa-rasa positif ke negatif... suspend kan..insyaallah apa pun keputusan saya akan
maklumkan....

23 comments:

AbQar|'s April 27, 2009 at 2:21 PM  

Ya Allah Ya Tuhanku..kabulkan permintaan hamba mu ini...insya Allah..dah usaha + doa..wah ter excited lak saya...

SyaNa April 27, 2009 at 2:22 PM  

wah..nnt kabo kt aku tau..
harap ade la rezeki kamo...
aku tumpang hepi :-)

atty's April 27, 2009 at 2:42 PM  

kty doakan gud news..ye..amin

weeda April 27, 2009 at 2:43 PM  

Akak update cepat ek...excited nak tau nih..hehehe

M@L@ April 27, 2009 at 2:49 PM  

yer ker...kalo ada taniah...jaga diri baik2..
mmg kalo pregnant ni selera bertambah2..tgh2 mlm pon leh bangun nak mkn...

yantz-yeem April 27, 2009 at 3:13 PM  

wah best nyer kalo pegnent kan....

kak jom join contest di dlm blog saya....sonang jek x susah pon :)

mama | sarah | syimir April 27, 2009 at 3:14 PM  

tumpang saspen gak la kak...

RaFFLeSiA MeRaH April 27, 2009 at 3:17 PM  

insyallah....kalau ader rezeki ko x kan kemaner.....

~Atie+Farid~ April 27, 2009 at 3:20 PM  

hope ade brite baik........

aminnnn

~~ciklinn~~ April 27, 2009 at 3:22 PM  

so -ve or + ve nie.. hehhehe tak sabar nak tau

Izan April 27, 2009 at 3:36 PM  

moga2 muah rezeki akak...
tp saya nak period pun ada sume simtom2 di atas. =)
da la kuat makan, klu dtg bulan selera makin membuak2. hahahahhaha

Ma'am_Chelsea April 27, 2009 at 3:38 PM  

Amin...

Mudah2an dimakbulkan permintaan akak :)

sis_nita April 27, 2009 at 3:51 PM  

80% mungkin ko pregnant..

shiemz April 27, 2009 at 4:21 PM  

InsyaAllah, shiem doakan akak cepat2 la dpt baby... baby nie penyeri umah tangga... sebelum test tue tiup2 k... hik hik hik

Mamamanja April 27, 2009 at 4:23 PM  

wahh.... dah cek blom nih???
update cepat2 heheh

ar-adawiyah April 27, 2009 at 5:03 PM  

semoga ada rezeki awak kali ni...ape-ape pun kuatkan semangat tau...redha jika sebaliknya...tak sabar tunggu update...

leadleedeea April 27, 2009 at 6:56 PM  

InsyaAllah kak...lead sentiasa doakan akak..Amin...

LoVEaQshA April 27, 2009 at 7:05 PM  

Ala kak org nk prgnant pun tnda2 sm camnie,xsemesti peod kn!!!

Mn thu rzeki akak bln nie,kita tgk resultnyer..

Nti jgn lupa share yer resultnyer..

PuteriSatu April 27, 2009 at 7:10 PM  

huhuhu...positif ke...negetif ke....positif ke...negetif ke....aku dulu 1st time test...adoihai...berdebar cam nak jumpa mak mertua je...fush.... bila positif je...cam tak caya...cam mimpi...huhuhu...

ppb_ppkp April 27, 2009 at 8:46 PM  

gud luck akak,...semoga pegnen..
akak dah brape lama menanti????imah dah 3 thn...selalu buat upt..tapi genatif..period imah pon gelong je.

noniey alias April 27, 2009 at 10:20 PM  

hopefully doa kami semua dikabulkan. amin.. jangan lupa bagitau.

aku nyer add blog is...

noniqbal.blogspot.com..

bukan aqilsyahmi.. huhuhu

diniedinar April 28, 2009 at 1:55 AM  

harap2 berita gembira \m/

Ena April 28, 2009 at 8:27 AM  

hmmm ade kawan aku, siap p kenek n check sbb dh 2bln tak mai piyed, alik2 kenek kata dia tak peknen tp 2minggu pastu dia didapati peknen.. So bg masa ke diri ko, selagi tak piyed, ko masih ade pluang peknen tp seboleh2nye try p kenek dulu.. Lama ngat tak piyed pun bahye gak...
gud luck fren!