~ Aku dah Gemuk ~

>> Wednesday, April 22, 2009

Wahhhhh!!!!!!!!!!!!!!tajuk yang agak ikhlas dan jujur tuuuuuuu...hehe!!.. dah mcm anak gajah plak ... eeermmmm bila ekk nak sampai seru untuk aku mula diet? bila baca dalam majalah ramai yg dah start kurus dengan tidak mengambil nasi... masaalahnya aku kalau tak makan nasi.. menggigil satu badan.. takpe...takpe... aku akan buktikan .. tapi bila ekkkkk????

11 comments:

Jade April 22, 2009 at 11:28 AM  

alamak.. kalau akak ckp akak gemuk..saya ni anak badak kot :P

Ibuhani April 22, 2009 at 11:36 AM  

mulakan dr skrg........jgn tunggu 1 Januari pulak..........he3.....

~~ciklinn~~ April 22, 2009 at 11:42 AM  

huhuhuhuhuhuhuh takper pelan2.... linn dulukan tak mkn nasi tapi bdn tak turun2 galk berat.. sbb mlm tersgt lapo..n mkn mee atau bihun n mkn roti sebeban.. makanya sama jerk..

jadinyer tukar strategik siang mkn mcm bisa.. tapi kurang sikitlah amauan tu..... so mlm tak lapo sgt...

lagi satu air masak mmg kena minum selalu..insyallah...sbb lin amal kan camtu dah kurang 3kg

RaFFLeSiA MeRaH April 22, 2009 at 11:55 AM  

cerr ko amik nasi sekali sehari jerrrr...mlm2 ko mkn buah ajerrrr, bolehhh? mula2 jer ko rasa lapar, mlm kedua, ketiga dan keempat, sure ko dah leh maintain....

Ena April 22, 2009 at 1:10 PM  

huhuhu samala kiter..
takle kalo seari tak makan nasi..
tapi try makan ngan kadar yg sedikit then makan skali shari..
lapo jek minum susu, amacam?
anyway, gudluck!

lea April 22, 2009 at 3:00 PM  

lea pun dah makin tembam ni...
jom kite diet..
pastu g jogging sesama...hik3

lea April 22, 2009 at 3:00 PM  

btw...dah link kan kamu dh!

@LiYaNNuaR April 22, 2009 at 4:34 PM  

ptama kali tiba di sini.. semacam ada kimia pula di sini... huhuhu... salam kenal! ada psamaan lah antara kita... sehari x mkn nasikkk.. harus gigillll gitu... cemana mau diet kalo begini yek...

:: Cikgu Wiween :: April 22, 2009 at 11:09 PM  

hehe sama la kak. nasik mmg kena makan. perut asia kita nih. :P

Nem0 o0h Nem0 April 23, 2009 at 1:05 AM  

tak mkn nasi berat mmg leh turun tp kalo nk lbh cepat,senaman jgn lupa.. =)

Izan April 23, 2009 at 1:54 AM  

camana nak nasihatkan yek.. saya pun kalau diet ni mmg la payah. kalau nak diet, mkn nasi boleh jer tp kene makan dlm kuantiti yang sikit.