~ gambar sendiri ~

>> Monday, April 13, 2009

Actually saya dapat byk email, Skype, YM dan Google Talk minta perkenalkan wajah saya sendiri. sebenarnya memang niat di hati malas nak mempopularkan muka sendiri tapi bila ramai sgt permintaan so redha jelahhh.. nilah sebenarnya wajah saya... hikk..hikk.. Kalau jumpa berselisih bahu tu.. jgn lupa tegur ekk...



20 comments:

++eden|essey++ April 13, 2009 at 4:39 PM  

ala tomeinyaaa......salam perkenalan...

mama | sarah | syimir April 13, 2009 at 4:40 PM  

hehehe...comei la kak..sibbaik abang saya dah kawen dan akak pon dah kawen..kekeke

Ibuhani April 13, 2009 at 4:48 PM  

u look familiar....pernah gi kedai Aceh kat saujana impian x?

ppb_ppkp April 13, 2009 at 4:49 PM  

cun...chumel.....memang napak muda dari usia la akak..

Diarihatiku1976 April 13, 2009 at 4:52 PM  

ibu hani.. ye saya selalu gi kedai aceh.. wah.. kenal kita next time tegur ya

Wife to Firdaus Ghazali April 13, 2009 at 4:53 PM  

mcm besa tgk la akak nih...tapi di mana ye??

SyaNa April 13, 2009 at 5:43 PM  

ha..ade pn gambo tuan blog..
hiks..

LoVEaQshA April 13, 2009 at 5:53 PM  

okla kak nti nk jmp sng ckit sb dh tgk muka akak..
insyallah nti kita jmp yer lau ada rzeki..

ez April 13, 2009 at 6:48 PM  

salam..akak..emm org penah nampak akak..ehhehe

zieha April 13, 2009 at 7:07 PM  

salam perkenalan azlina??( tgk email u nama azlina) betul ker?..hehhe..u look so sweet,

Izan April 13, 2009 at 7:44 PM  

bak kata pepatah, tak kenal maka tak chenta... =)
awat lak malu2 nak tonjolkan diri,... tuan empunya diri sgt manis gitu.. =)

Diarihatiku1976 April 13, 2009 at 7:44 PM  

EZ .. nampak akak kat mana ya..
wife to firdaus ... rasa-rasa di mana..

Oklah kepada semua blogger yg pernah nampak ke apa kan... kalau jumpa saya tu tegur-tegurlah yekk.. kadang-kadang saya tak perasan anda semua... nice kalau dapat bersua muka

D'Rimba April 13, 2009 at 8:08 PM  

Wah terlebih popular gambar tu,,,'actually' bahasa kita sudah tidak sepopular dulu. Jangan lupa popularkan balik dengan memelihara sebaiknya. Sesungguhnya bahasa kita makin parah di tangan bangsanya sendiri dengan segala macam pencemaran berleluasa. Segerakan tindakan sama-sama kita berjuang...

anaklaut April 13, 2009 at 8:20 PM  

salam...ziarah..


tq singgah dan memberi ulasan dlm anaklaut

Gieyana April 13, 2009 at 8:28 PM  

salam perkenalan..sy linx awak dh k..

Umie April 13, 2009 at 9:42 PM  

salam akak...lawatan balas ni namanye...hehehe

akak, muke akak sama la mcm akak ipar saya tp xde gambo la pulak nak tunjuk kat akak...mmg ade iras tau...hehehe

btw,i've linked urs kak...hehehe

Erin Rashid April 14, 2009 at 5:49 AM  

la..baru la ni kenal rupe blogger ina ni
mmg ramai gak blogger segan nk meng-exposekan pix tersendiri
awat nak segan ina?
bkn tak lawa pon..?
cantik n manis je ha..
lbh2 lagi sblh cik abe..

leadleedeea April 14, 2009 at 8:07 AM  

hehe..baru kenal tuan punya blog ni yek..gojes~!

AQisH April 14, 2009 at 10:38 AM  

comel lote orgnye ;-)

CuTeMiUt78 April 14, 2009 at 11:56 AM  

so sweet la.. cun tu..