Takde tajuk

>> Wednesday, March 11, 2009

Gambar seperti yg dijanjikan..layan jelah ekkk..
inilah barang-barang selaku urusetia yang nak patah pinggang bawak tu... berat nye wehhh...














hah ni plak makanan yang dihidangkan didalam flight tu.. sate tu....











Kapal terbang nilah yg bawa saya uollss.. MH 68.. besar yg amat.. sepatutnya flight ni ke Taipei.. tapi cancel

Aduss. baru upload 3 pic .. tapi nunggunya dari mula spaQ sampailah Spa Q habis ... camno tu?... byklah gambo-gambo pending ni.... anginlah plak.... dahlah boring giler kat bilik ni...

Kalau uoll nak tahu kat sabah ni cepat siang dan cepat malam. kul 6 pagi kat semenanjung baru nak bersiap nak sembahyang kan.. tapi kat sini kan 6 pagi tu matahari dah terpacak kat

3 comments:

CuTeMiUt78 March 12, 2009 at 12:02 AM  

makk aaaiiihhh byknya barang.. emmm mkn sate je ke kat dlm flight tu..

RaFFLeSiA MeRaH March 12, 2009 at 10:15 AM  

amboii...ko gi sabah pun sakan update blog yer...aku yg duk mangu kat opis ni pun x update2 pun lagi....hehehehe....

My Blog March 12, 2009 at 10:32 AM  

cute miut - rasanya sate tu tak sedap ditekak saya ni.. Rafflesia - sementara idea tengah mencurah-curah ni