~Gift from Australia~

>> Friday, March 27, 2009

Actually saje je nak update blog ni.. nak tunjukkan kat uolls yang saya dapat benda ni...

dapat dari pegawai kat opis ni.. dia pergi hantar cincin tunang anak dia kat sana..so dia berilah buah tangan kat saya.. actually dia ni kalau gi memana ada je buah tangan untuk kami.. murah rezeki dia kan...


so close up sikit...


Thanks Tn Hj Roslan..... jgn lupa beri lagi... hikkkss..hiksss..hiksss...

12 comments:

RaFFLeSiA MeRaH March 27, 2009 at 8:01 AM  
This comment has been removed by the author.
RaFFLeSiA MeRaH March 27, 2009 at 8:02 AM  

waahhh...tunang anak aji roslan omputih kerr?? hiksss.....ooo, anak dia ader duk kat obersi ekk.....

My Blog March 27, 2009 at 8:09 AM  

anak dia belajar kat sana.. tunang ngan orang melayu kita gak..

mama_Lieya March 27, 2009 at 8:33 AM  

wah...best nyer....

ima shhs March 27, 2009 at 8:44 AM  

...ok r tuh....

ez March 27, 2009 at 8:47 AM  

bestnye.dpt souvenir..ehehh

~ilyanie_usyuk~ March 27, 2009 at 9:32 AM  

beshnyer.
cokolat ke tuh kak?
mintak ckit
hehe

=)

ArELeEz March 27, 2009 at 9:56 AM  

syioknye dpt gift! ;)

diniedinar March 27, 2009 at 10:08 AM  

wow!! anto cincin tunang smpi Australia. cayalah..

hehe..bestnya dpt cekelat..nak cikit

JIVEBUMZ March 27, 2009 at 10:21 AM  

wah bestnye dapat adiah dari oversea tu.. neway saya dah link blog nie tau :d

Mamamanja March 27, 2009 at 10:30 AM  

penah gak dapat gift dari australia nih

My Blog March 27, 2009 at 10:43 AM  

alangkah seronok jika dapat pergi sanakan.. takpelah menula dapat gift lepas tu dapat gi plak.. ngeh...ngeh..ngeh,,