CUTI-CUTI MALAYSIA

>> Thursday, March 26, 2009

hihihhh.. hari ni saya begitu teruja untuk post entry di blogku ini.... tak tahula angin apa yg mendatang sehinggakan saya begitu bersemangat untuk menulis blog...
Actually takdelah yg best sgt nak kongsi.. just nak war-war disini bahawasanya saya dan En Hubby akan bercuti ke Port Dickson, Negeri Sembilan hujung minggu ini...
HoooooReeeyyy...............
Selamat datang Port Dickson.... Tunggu saya yaaaaaaaaaaaaaa

Saya akan menginap disini....... harap-harap apa yg dirancangkan menjadi....

7 comments:

ez March 26, 2009 at 12:51 PM  

wah!akak..bestnye..slmat bercoti2 mesia..heheh..tke cre

atty's March 26, 2009 at 2:45 PM  

selamat bercoti..enjoys ur weekend..

~~ciklinn~~ March 26, 2009 at 2:57 PM  

selamat bercotiii

SyaNa March 26, 2009 at 3:24 PM  

hepi holiday~
amboii hanimun ye..:D

PuteriSatu March 26, 2009 at 4:04 PM  

eh..bukan ke tempat ni akak aku gi ri tu...???? kan..?

My Blog March 26, 2009 at 4:08 PM  

puteri..... aa akak ko ada gi... kebetulan laki aku booking bilik tu plak

shiemz March 26, 2009 at 8:56 PM  

Honeymoon la nieh yek..bestnyer.. selamat berhoneymoon... :D