Warm Up Entry

>> Sunday, March 1, 2009

hmmmm tetiba bangun pagi je terus rasa nak berblog plak...jadi sambil-sambil melayari blog member-member tetiba rasa nak update blog saya yang dah lama bersawang ni .. ( amik kata sidia nie ) uollss nak tahu tak.. sebenarnya saya belum setahun menceburi bidang penulisan ni... apatah lagi nak jadi blogger tegar.. hihhi masih hingusan lagi kata orang kan...

Kenapa saya menulis blog ye? nak glamer? Rasanya tak... nak cari duit?... nuffnang pun takde yang minat nak klikk.. nak cari gaduh? lagi la tak...Masa mula-mula saya terfikir nak buat blog ni sebab tertarik tengok blog si dia ni. Lagipun saya suka menulis, tapi cuma untuk suka-suka. Tak pernah terfikir pun nak menjadi penulis profesional. Sebabnya saya selalu saja ketandusan idea.

Sebut pasal menulis ni, semua org ada style penulisan masing-masing kan... dan biasanya stye penulisannya juga salah satu faktor menarik minat pembaca kan....Tapi saya rasa bimbang gak.. kalau-kalau tetiba saya hilang mood untuk menulis.. maklumlah ketandusan idea...Entahlah.. manusia kadang-kadang boleh berubah kan..kadang-kadang baik..kadang-kadang buruk.. tetapi ianya bergantung pada persekitaran jugak kan...

So... saya harap hasil penulisan saya nanti menjadi panduan yang berguna untuk uoollss... hihihih

2 comments:

PuteriSatu March 1, 2009 at 6:10 PM  

ha..okla tuh...nanti update lagi yek....baru best..ko kan ada memacam pengalaman menarik...citer jamal abdillah tu pun syok gak...geggeeggegege....

Anonymous March 10, 2009 at 9:05 PM  

ini entry ciplak ke???