Nuffnang

>> Wednesday, March 11, 2009

Ada tak sesiapa bloggers kat sini yang dapat jemputan ini...

Dear Nuffnangers,

Nuffnang is always planning for our community to get together as often as possible be it for movie screenings, parties or even just a casual meet. Thanks to DiGi, we'll be having a Nuffnang Bloggers Nite Out for a small group of bloggers to attend and socialize with each other. Through this event, we hope to foster closer relationships between bloggers in our community.

Details of Nuffnang Bloggers Nite Out with DiGi as follows;
Date : 14th March 2009
Time : 7pm
Venue : Friendster Cafe & RestaurantAddress : LG01 &01A,
Plaza Emerald, Jalan PJU8/3A, Damansara Perdana,

( kalau ada plz inform me ya... saje nak update ...ngeh..ngeh...ngeh.. )

7 comments:

CuTeMiUt78 March 12, 2009 at 12:03 AM  

emm..blm check email lagi..

PuteriSatu March 12, 2009 at 12:48 PM  

a'a....aku pun dapat....nak gi ke? hiks....

SyaNa March 12, 2009 at 4:08 PM  

dapat gak..
tp tak bleh pegi even dekat ja ngan umah ku..

My Blog March 12, 2009 at 5:02 PM  

camner nak gi weh... kalau dah ada kat sabah ni... kalau ada yg gi inform ekkk

RaFFLeSiA MeRaH March 13, 2009 at 10:39 AM  

tah...aku x dpt kot, maklumla, jumlah duit pun baru ader singgit...hehehehe....sape nak layan aku.....tp aku x check e-mail pun...

Satya Seelan March 13, 2009 at 6:04 PM  

Yey!!!...aku pun dapat gak.... jumpa disana.......... :)

atty's March 14, 2009 at 12:25 PM  

ingat nak gie..tp malas ar..ari keje..