Aktiviti riadah

>> Monday, March 16, 2009

Seminggu sudah berkursus di Sabah nie..Hari ni hari baik saya so saya beri izin kepada peserta kursus untuk rehat setengah hari..Hoooreyyyy budak-budak tu bersorak...( Urusetia yang baik hati kan ? ).....bukan apa uolss kesian tgk budak-budak ni.. dari pagi sampai malam berkursus je... so apa salahnya beri mereka beriadah plak kan... so dikesempatan masa yang ado ni peserta-peserta kursus ajak saya gi main bowling.. dengar je bowling memang menjadilah kan.. lagi plak boring-boring tak tahu nak buat per kan.. maklumlah.. seharian dari jam 6.30 pagi hinggalah ke jam 11.00 malam ada je aktiviti yg harus dilakukan.So bila ada masa tu kan harus gi lah kan?.. orang nak belanja kan... ngeh..ngeh..ngeh..


tgk ni uollss kasut bowling kat sini lain macam sikit... macam dah kena gigit tikus dah..nak pakai pun malu...teringat iklan kasut gombak dulu-dulu...


nilah uolls pusat bowling yg we all main.. tapikan ada sesuatu yg we all lawak giler.. rasa nak pecah perut.. tapi sorrylah gambo takde... lupa nak snap gambo.. nak tahu nape?... adaker patut bola-bola bowling yang ado disini semuanya lubangnya pecah-pecah.. usahkan jari.... ibu jari kaki pun muat.. wakakakakak...

lepas tukan uolss kat sini ada tempat nak karaoke.. tapi kelakar giler.. sebab tempat karaoke ni namanya karaoke JAMBAN.. hanya 3 orang je yg boleh muat dalam ni... lepas tu ada microphone tapi speakernya.. mak aiii ..bunyi memang sama kalau nyanyi dalam jaban ..satu lagi kena RM 1.00.... kalau tak caya tgk ni...


Macam tempat jual orang plak kan.. lelong..lelong..lelong...


cam ner.. percaya tak... ngeh..ngeh..ngeh...

ni plak adalah kenderaan awam they all.. ada gak bas.. tapi bas mini..



Yg ni plak masa we all gi Pasar Filipina, Lawo kan.. batu karang ni .. ooopp kat sini takleh cakap lawa sebab maksud lawa ada sombong.. hihihihihi

Brooch kat sini murah je.. tapi rasanya up to date lagi kat KL kot...

Ni plak beg-beg rotan dan tali-tali..



Sabah terkenal dengan Mutiara.. so inilah diantara mutiara-mutiara yang ada dijual

yang ni plak. jenis-jenis kaun Pua Kumbu dan pelbagai jenis cenderahati yang ado...
Oklah uollss ini sajo yg sempat diupload.. ada byk lagi gambo-gambo yang bler akan dipaparkan... Tunggu...... dan untuk makluman tunggu entry saya seterusnya ya...

11 comments:

Faizah_Haris March 16, 2009 at 9:20 AM  

adoiii...cantik2nyerrr!!!.....ishkkk.....

PuteriSatu March 16, 2009 at 9:56 AM  

Jangan lupa sobinear tuk aku tau....!

ez March 16, 2009 at 10:07 AM  

akak..bestnye..nak gak adiah satu..heheh

ArELeEz March 16, 2009 at 10:19 AM  

t'ingin nak beli pua kumbu la.. wat interior deco umah. mesti chantek kan..?! ;)

~~ciklinn~~ March 16, 2009 at 11:14 AM  

sonotnyer gijalan2....cantik2 perhiasan tu semua....

shiemz March 16, 2009 at 11:31 AM  

wah..smp ke sabahan tue... bawak balik mutiara sabah la pas nie yek..hehhe

RaFFLeSiA MeRaH March 16, 2009 at 1:30 PM  

mesti byk ko nyopping kan?? utk aku x der ker (huhuhu...dgn x bermalu nyer aku menanye ko...hehehe)...

My Blog March 16, 2009 at 1:38 PM  

sesiapa yg beminat untuk gift dari sabahan.. sila tinggalkan pesanan anda berserta alamat untuk dipos ya.. hihihi

vidadarisakura March 17, 2009 at 8:30 AM  
This comment has been removed by the author.
vidadarisakura March 17, 2009 at 8:30 AM  

sabah memang x sehebat KL kak untuk mengentertain kan diri..



lalalala

HappyIrfa March 19, 2009 at 9:16 AM  

SALAM INA CAMAR..
maaf nak tanya,background blog ni mmg dibuat kaler hijau ker?bukan apa,takleh nak khatam blog awak sbb mata saya berpinau membacanya..
hehe(harap x terasa hati)..