Hadiah Dari Si Kembar

>> Wednesday, March 4, 2009

Semalam dapat benda ni hah...



Nak tahu siapa yang baik hati sgt beri?... nilah budaknya..hihihi..


ampun bukkk.. copy pic hang plak yerkk.. ( Tumpang publisiti yekk )

Actually budak ni honeymoon kat Cameron Highland.. so sebagai kenang-kenangan dan buah tangan dia berilah aku benda alah ni... TQ Rafflesia Merah... kalau jalan lagi jgn lupa aku ekkk...
Aku doakan ko dapat anak Camaeron Highland nanti... ( ciss kalau dapat .. tercabarlah aku ekk )
tak jadi..tak jadi ni.. kena tingkatkan prestasi ni...

3 comments:

RaFFLeSiA MeRaH March 4, 2009 at 7:04 PM  

hehehehe....tercabar ko yerr....takperla, ko kawin dulu, ko mesti peknen dulu...aku nyusul pas ko pulak....lagi syoknyer kita same2 peknen yerk...leh kita same2 cari baju peknen...hikssss.....yg paling best, same2 cari baju baby, eiiii...bestnyer....glamer tul muka aku yerk...kat blog ko pun duk nayang muka...hehehe, mcm la lawo benor.....

PuteriSatu March 4, 2009 at 9:17 PM  

Ha??? sama2 cari baju peknen??? woit...tunggu aku weh...aku pun nak sama-sama cari baju peknen gak weh.....tungggu.....ngeh-ngeh-ngeh....

CuTeMiUt78 March 5, 2009 at 2:40 PM  

wah.. untung kan dpt pezen dari cameron lagi..