Kursus Bahasa Inggeris Part 1

>> Thursday, July 23, 2009

Oklah sambung balik ekkk citer semalam...actually aku nak citer gak pasal kursus bahasa inggeris ni.... korang nak tahu.. salah satu assignment they all kena buat satu drama ... kisah... alien tecampak kat bumi.... kelakar beb.. sakit perut aku ketawa... mcm-mcm gaya ko.. dah tu plak kobayangkan semua tak hafal skrip... sampai ada yg tulis kat tapak tangan pun ada.. cam ni hah...



mujur tak penuh satu lengan dia tulis ... ahahahkss.....

yg kelakarnya kan.. mcm-mcm gelagat yg ada.. alien sengau...pekak... bisu... gagap... slow semua ada... ada yg kreatif plak semua saound effect dia gunakan... aku saje nak nyakat they all ni.. so aku suruh they all present drama ni masa dinner tu... sesambil makan.. terhibur nak pecah perut aku gamaknya....enjoy tul....


Ni antaranya weh... alien aponnnn pun ada.... nak tahu cam ner leh ada.. sebab ada sorang peserta ni dia mcm ala-ala aponnn kan... so dah dia gunakan dialog ala-ala aponnn gitu... mana tak pecah perut aku gelak.... ( sorry ekk.. gambo terpaksa di bluurr kan.. sebab tak mau ada kena mengena yg hidup ataupun mati... ahahakkskss )


yang ni plak alien masuk TV.. konon-konon Tv sony ler tu... konon-konon kita semua ni tgh menonton tv citer si alien ni....




dan yang paling best group ni... boleh jadi pelakon... memang berbakat.. selamba dekkk je.. kalau kamera aku canggih dah lama aku video kan group ni.... minah 3 orang nilah yg jadi alien gagap.. slow dan sengau...




yang ni pun best gak.. tapi biasalah kan.. ada yg mcm malu-malu je.... agak-agaknya kalau aku jadi peserta pun mesti cam ni gak kan.... malu-malu kucing gitu.... miooooowwwww......

ahahhakkss....

4 comments:

RaFFLeSiA MeRaH July 23, 2009 at 3:19 PM  

sib baik aku x pegi...kalo x, mesti ko gelakkan akuuu...huhuhu......

PuteriSatu July 23, 2009 at 3:35 PM  

yang gambar atas tu lelaki ke pompuan sebelah kanan tu... cam aku kenal je...ahaks... jantinanya diragui....wakakakkaka...

atty's July 23, 2009 at 4:32 PM  

kalo video kan mesti besh nie

shiemz July 24, 2009 at 8:40 AM  

bESt jugak skali skala g kursus.. heheh