~ Sticky Mode ~

>> Monday, May 25, 2009

N3 lain ada dibawah yerkkk..

Huhuhuhuhu... rasanya saya tak pernah buat contest ke.. apa ker kan... la ni baru nak belajar buat plak... oklah sempena dengan birthday En hubby pada 6 Jun 2009 ni saya nak umumkan disini bahawa jika uollss pengunjung ke 6609.... saya dengan berbesar hatinya akan memberi hadiah ...

Apa yang perlu anda lakukan ialah :-

1) Print screen dan emailkan kepada saya ya...
2) Alamat email saya ialah : azlina_1976@yahoo.com

Moh ramai-ramai amik hadiah... huhuhuhuhuhu....

9 comments:

Mya May 19, 2009 at 2:55 PM  

lately ni ramai blogger buat contest eh..

Mamamanja May 19, 2009 at 3:29 PM  

x lama dah tu...

ppb_ppkp May 19, 2009 at 5:24 PM  

nakkkkkkk.....hari2 nak masuk blog akak.eheheh

mama tisya May 19, 2009 at 8:42 PM  

lg 500 tu nk cecah 609..hehehe

Haizum May 21, 2009 at 3:15 PM  

ade harapan ni..sbb hari2 saya masuk blog akak...=P

:. aYu .: May 22, 2009 at 6:43 PM  

akak..
sory komen sini..
muar kat pt amal jalan dato hj kosai..
akak...mehla tempah..
ayu berbesar hati ni...
baju melayu rm 60
kalo teluk belanga rm 65..
baju perempuan pun ada...
saje ayu iklan baju melayu..
call ayu..019-3731240
akak ajak ler kawan reramai..hehe

ima shhs May 25, 2009 at 8:12 AM  

sowi kak... yg kiter citer aritu, pakej aritu kat swiss garden kuantan lah... Tp kat swiss garden lain musti ader pakej samer tak...hehehe

shafarina May 26, 2009 at 8:51 AM  

print screen aje ek? huhuhuhuhu

Aspalela May 26, 2009 at 11:34 AM  

dah terlepas......aspa dpt 6609
:P