~ Buah Tangan ~

>> Monday, May 11, 2009

Actually tak lama lagi akan tiba musim orang kahwin.. sebab musim cuti sekolah kan.. so saya saje nak kongsi ngan uolls.. bebaru ni member blog saya ada order beg coin ngan saya.... beg ni boleh isi telur rebus atau pun gula-gula sebagai cenderamata..

sekarang kan trend orang beri mcm-mcm kat dalam paper beg kan.. so dari beli benda yang bukan-bukan baiklah beri barang yang boleh digunakan selepas majlis.. betul tak... so saya suggest kat member ni beg coin ni.. so inilah barang tu....dia order 100 pcs ngan saya... huhuhuhu.....

7 comments:

shiemz May 11, 2009 at 4:04 PM  

bagus gak cadangan nie... sebijik brp tue?

Ma'am_Chelsea May 11, 2009 at 4:32 PM  

Olooo, comeynyerr.... :)

Klau lum kawen, sure lynn pun nak order nihhh....

Xpe, nnt lynn try rekemen ngn mmber2 k! :)

Diarihatiku1976 May 11, 2009 at 4:49 PM  

Sebiji Rm 1.30 jo... mcm-mcm ado.. kipas pun ada.. harga serendah Rm 1.00

:. aYu .: May 11, 2009 at 4:54 PM  

oo..hehe..cumel2..

HappyIrfa May 11, 2009 at 5:18 PM  

comel.awak buat ke?buleh gak tempah kalau ada sedara mara kawin

Diarihatiku1976 May 11, 2009 at 5:27 PM  

irfa saya tak buat ler.. order saje.. huhuhuhuh

PuteriSatu May 12, 2009 at 9:44 AM  

cam aku punya ri tu eh....

oit...ni blog niaga gak ke ni...? atau ko salah posting entry ni...huhuhu...