Idea

>> Wednesday, May 20, 2009

Tak lama lagi birthday En Hubby...
6 Jun 2009..
hebat tu.. birthday dia satu Malaysia cuti umum... huhhhuhuhhu..... perasanlah tu.....
so pada tarikh tu saya rancang mcm nak celebrate kat Port Dickson je...
nak booking Tiara Beach Resort....
tapi yang jadi masalahnya..
saya dah ketandusan idea dah....
maklumlah dah 6 tahun bersama..
tak tahu nak beri hadiah apa lagi....
baju dah.. jam dah.. perfume dah.. wallet dah... kasut dah... percutian dah.... handphone dah... apa lagi ekkkk... buntu dah ni... menci..menci..menci.....
adohaiiiii....
Leh tak uolls beri idea pada saya nak beri hadiah apa?
dan kalau boleh dan celebrate cam ner...
kalau boleh nak buat kejutan sikitlah....
tapi cam ner ekkk...
adusssss.....
tolong ekkk uolllsss...
beri idea....

8 comments:

ima shhs May 20, 2009 at 9:05 AM  

kak, kat swiss garden kan ader pakej tuk celebrate bersama yg tersayang...best giler.. kiter dilayan bak raja dan permaisuri...candle light dinner kat tepi pantai, bunga mawar berteraburan, lilin, waiter yg bersedia melayan kiter...romantik gitu !! kut kat tiara beach resot tuh leh wat gitu kut..mana tau kann...heheheh...

:..sekadar cdgn..:

umie May 20, 2009 at 10:47 AM  

hehehe..akak wat la kek sendiri khas utk hubby akak..then..kalu boleh..hantar la bunga atau coklat/hadiah dia ke ofis dia awal 1 hari...hehehe..akak pg la tengok wayang...hehehe

umie pun nak celebrate birthday hubby umie pada 25/5 ni..insyaAllah umie nak try wat kek sendiri je..kalu kek xmenjadi tu..lari je la ke secret recipe..hehehe..then tengok wayang..

ppb_ppkp May 20, 2009 at 9:12 PM  

akak.mcm imah..imah bagi hadiah berantai...maknanya..mula2 bagi kad...then hadiah2 berantai... kiranya birthday hubby imah yg ke 28 januari baru ni memang syiok
beli kek tecik je.
apa kata akak buat kek sdri

leadleedeea May 20, 2009 at 11:23 PM  

lead sokong ima shhs tuh...nak2 bab candle lite dinner...wah tomantik k..cobalah kak..

atty's May 22, 2009 at 11:00 AM  

6.6..cantek no tuh..

SyaNa May 22, 2009 at 1:55 PM  

jgn bg barang..bg benda lain..cth masak feveret food ke..takpun kan tempah gambar korg berdua..suh org lukis..

Diarihatiku1976 May 22, 2009 at 3:44 PM  

best gak idea tu ekk... sementara takde anak senang nak buat candle light dinner kan..emm akan dipertimbangkan....tapi swiss gaeden mana ni..

ima shhs May 25, 2009 at 8:10 AM  

mmmm... lupa lak nak bgtau... swiss garden kuantan yg kiter citer tuh... Tp, swiss garden lain musti ader sedia pakej sama tak...:))